Gikk glipp av kursoppgang på 135 prosent

Farstad Shipping-aksjen har steget over 135 prosent etter at Farstad-familien kvittet seg med fem millioner aksjer.

Næringsliv

Vinteren 2004 solgte Farstad-familiens selskap Tyrholm & Farstad fem millioner Farstad Shipping-aksjer for 333,5 millioner kroner. Nå ville verdien på aksjene vært 800 millioner kroner. Folketrygdfondet var blant kjøperne av aksjene. Vinteren 2004 solgte Farstad-familiens selskap Tyrholm & Farstad fem millioner Farstad Shipping-aksjer for 333,5 millioner kroner. Nå ville verdien på aksjene vært 800 millioner kroner. Folketrygdfondet var blant kjøperne av aksjene. Ifølge DN angrer Sverre A. Farstad ikke på salget.- Vi mente det var fornuftig å bidra til større likviditet i aksjen. I tillegg gjorde nedsalget at vi ikke hadde alle eggene i en kurv, men fikk en bedre risikospredning. Det åpnet for utbyttebetaling til aksjonærene og investeringer i andre aktiva, blant annet eiendom, sier han.

Nyheter
Børs