Hva satser Stein Erik Hagen på nå?

Stein Erik Hagen skal bruke flere hundre millioner kroner på nytt prosjekt.

Stein Erik Hagen skal bruke flere hundre millioner kroner på å forvandle en hel bygd på Vestlandet, skriver Dn.no.Destinasjon Voss, hvor Stein Eik Hagens familieselskap Canica går inn med halve aksjekapitalen, har som mål å syvdoble reiselivet i vestlandsbygda.49 lokale investorer skal gå inn med resten.SelskapetDestinasjon Voss ble formelt stiftet under Ekstremsportveko for tre uker siden.Stein Erik Hagen skal ifølge Dn.no bidra med en solid sum, og detaljene har han overlatt til sin høyre hånd Peter Ruzicka.- Kommer det prosjekter vi ser har god lønnsomhet, kan vi investere flere hundre millioner kroner, sier Ruzicka, administrerende direktør i Canica og nyvalgt styreleder i Destinasjon Voss.Det kan bli aktuelt for investorene samlet å gå inn med opptil fire milliarder kroner i skibygda, ifølge Ruzicka, skriver Dn.no.