Jebsen bestiller skip for 3,5 milliarder

Kristian Gerhard Jebsen Skipsrederi dobler nybyggingsprogram på sør-koreansk verft.

Bergensbaserte Kristian Gerhard Jebsen Skipsrederi dobler nybyggingsprogrammet på Hyundai Heavy Industries i Sør-Korea, skriver DN. Rederiet skal ha erklært opsjonen på fire nye store produkttankskip for levering i 2010 og 2011. Bergensbaserte Kristian Gerhard Jebsen Skipsrederi dobler nybyggingsprogrammet på Hyundai Heavy Industries i Sør-Korea, skriver DN. Rederiet skal ha erklært opsjonen på fire nye store produkttankskip for levering i 2010 og 2011. Bestillingen av 120.000-tonnerne er dermed opp i åtte fartøyer. Den samlede investeringen anslås til 600 millioner dollar, noe som tilsvarer 3,5 milliarder kroner.Ifølge Pareto Shipbrokers er prisen på de fire siste skipene 83 millioner dollar per stykk.