Meglerhus krever 180 mill. av Josten Eikeland etter kollaps

Telecomputing-gründeren Jostein Eikeland trues med søksmål på 180 millioner kroner etter kollaps.

Aksjekursene i selskapene til Telecomputing-gründeren Jostein Eikeland har kollapset. Det er dårlig nytt for de som har satset pengene sine på bildelprodusenten Tønsberg Magnesium Group International (TMGI) og det norske miljøteknologiselskapet Enpro. Aksjekursene i selskapene til Telecomputing-gründeren Jostein Eikeland har kollapset. Det er dårlig nytt for de som har satset pengene sine på bildelprodusenten Tønsberg Magnesium Group International (TMGI) og det norske miljøteknologiselskapet Enpro. DN kan i dag fortelle at det svenske meglerhuset Carnegie har varslet et søksmål på 180 millioner kroner mot Jostein Eikeland. Ifølge avisen har Carnegie tatt pant i Eikelands aksjer og har tatt full råderett over Eikelands eiendommer i Norge.Eikeland har adresse i Sveits, mens hans kone og barn bor i Norge.