Odim tror på omsetningsdobling i løpet av 2-3 år

Odim regner med å være i stand til å doble omsetningen i løpet av 2-3 år.

Næringsliv

Odim regner med å være i stand til å doble omsetningen i løpet av 2-3 år, sa administrerende direktør Jogeir Romestrand i Odim på en presentasjon onsdag, i følge TDN Finans.JMC, selskapet Odim annonserte kjøp av tidligere i dag, ventes å få en omsetning på 140 millioner kroner i 2007. EBITDA og resultat før skatt ventes til henholdsvis 16 og 14 millioner kroner, samtidig som JMC ikke har netto rentebærende gjeld, skriver nettaktøren videre.Hvilke marginer Odim venter fremover ville Romerstrand ikke si noe om, men pekte på at det er bedre å være en systemleverandør, som Odim nå blir, enn en komponentleverandør.-Det vises blant annet innen seismikk, der man får bedre marginer, sa han i følge TDN.

Nyheter
Næringsliv