Østfoldbanen friskmeldt

I løpet av tirsdag morgen skal Østfoldbanen gå som normalt, etter kabeltyveriet som førte til stopp mellom Oslo og Ski hele mandag.

Jernbaneverket klarte ikke å bli ferdig med å utbedre skadene før trafikken starter tirsdag morgen, men i 8-tiden var banen i orden igjen, ifølge vakthavende informasjonssjef i Jernbaneverket, Olav Nordli.- Østfoldbanen er friskmeldt. I løpet av en time vil trafikken gå som normalt, fortalte Nordli til NTB rett etter klokken 8 tirsdag.Da tele- og fiberkabler ble stjålet fra Loenga i Oslo mandag morgen, ble det full stans i togtrafikken mellom Ski og Oslo. Senere på dagen ble to øst-europeere pågrepet, bærende på to bager med kabler.- De ble tatt ved Jernbaneverket og NSBs områder, sa operasjonsleder Finn Belle i Oslo politidistrikt til NTB mandag. (©NTB)