Overrasket aksjemegler

- Jeg er noe overrasket over at Aker Yards fortsetter å falle, sier megler.

Aker Yards stupte nesten 30 prosent etter et resultatvarsel fredag. I dag faller aksjen 2,6 prosent til 76 kroner. . Aker Yards stupte nesten 30 prosent etter et resultatvarsel fredag. I dag faller aksjen 2,6 prosent til 76 kroner. . - Jeg er noe overrasket over at Aker Yards fortsetter å falle. Når en aksje faller så mye som den gjorde fredag, pleier den å få en korreksjon særlig ettersom det er en så stor aksje. Det er derfor veldig tydelig at det var en nyhet mange ikke likte. Det viser at man heller skal ha pengene sine der Røkke har pengene, det vil si i Aker Holding. Det føles nok litt tryggere, og det tror jeg nok en del kommer til å følge fremover, sier en megler til TDN Finans.Ledelsen i Aker Yards er i dag på roadshow i London i forbindelse med nedjusteringen av resultatutsiktene.