Rederarving er god for 5 milliarder

Sønnen til skipsreder Gjert Wilhelmsen er god for over fem milliarder kroner.

Formunen til Anders C. Wilhelmsens (53), sønnen til skipsreder Gjert Wilhelmsen, passerer nå fem milliarder kroner, skriver DN. Deler av formuen eier han samme med de mindreårige barna Anders Christian, Kristina Madeleine, Carsten Christopher og Oscar Alexander. Han vil imidlertid ikke gi dem kontroll over formuen ennå. Formunen til Anders C. Wilhelmsens (53), sønnen til skipsreder Gjert Wilhelmsen, passerer nå fem milliarder kroner, skriver DN. Deler av formuen eier han samme med de mindreårige barna Anders Christian, Kristina Madeleine, Carsten Christopher og Oscar Alexander. Han vil imidlertid ikke gi dem kontroll over formuen ennå. Wilhelmsen har blant annet puttet penger i eiendom- Vi kan ikke si noe annet enn at sentrale bygg i Oslo gir gode verdier og god sikkerhet fremover. Vi har ikke tenkt å selge. Vi tror at det blir høyere leieinntekter på slike bygg i Oslo fremover, sier Wilhelmsen.