Rykter rundt Jinhui

Ifølge meglere går rykter om at aksjonær hamstrer Jinhui Shipping-aksjer.

Jinhui Shipping-aksjen stiger 9,8 prosent til 67,25 kroner etter å ha vært så høyt 75,75 kroner. Jinhui Shipping-aksjen stiger 9,8 prosent til 67,25 kroner etter å ha vært så høyt 75,75 kroner. Meglere sier til TDN Finans at det verserer rykter om at Genco Shipping & Trading kjøper aksjer i selskapet. En analytiker mener imidlertid det er rart hvis aksjen skal stige så mye på det.- Det er små volum, og Pareto har kjøpt for Genco lenge. Det bør være en kjent sak. Jinhui Holding har en eierandel på 53 prosent og Genco kan ikke gjøre noe strategisk der uten samtykke fra hovedeieren, sier analytikeren.Pareto står for 46 prosent av enttokjøpene i Jinhui-aksjen. Totalomsetningen er på 44 millioner kroner.