Svake tankrater

VLCC-ratene falt i forrige uke, rapporterer skipsmeglerhus.

Ifølge skipsmeglerhuset Bassøe har det vært en slapp uke i tankmarkedet. Ratene har gradvis svekket seg i takt med at flere skip har entret markedet. Ifølge skipsmeglerhuset Bassøe har det vært en slapp uke i tankmarkedet. Ratene har gradvis svekket seg i takt med at flere skip har entret markedet. Moderne VLCC-er fra Gulfen til Korea fikk fredag ettermiddag rater på worldscale (WS) 62,5, ned fem WS-poeng i forhold til foregående uke. Det tilsvarer en inntjening på 32.967 dollar per dag.Moderne VLCC-er til Europa fikk WS 45, fen fem WS-poeng i forhold til foregående uke, tilsvarende 20.969 dollar per dag.Ratene fra Vest-Afrika til US Gulf var på WS 62,5, ned 12,5 WS-poeng. Den daglige inntjeningen er på 29.516 dollar.