TGS-Nopec med resultatvarsel

Seismikkselskapet TGS-Nopec kutter guidingen for 2007.

TGS-Nopec har kommet med ny guiding som følge av forsinkelser for M/V Geo Barents og M/V BGP Pioneer. Selskapet venter at Geo Barents vil bli mobilisert i Mexicogulfen på elle rrundt 25. juli. Det er ytterligere tre uker senere enn meldt 11. juni. TGS-Nopec har kommet med ny guiding som følge av forsinkelser for M/V Geo Barents og M/V BGP Pioneer. Selskapet venter at Geo Barents vil bli mobilisert i Mexicogulfen på elle rrundt 25. juli. Det er ytterligere tre uker senere enn meldt 11. juni. BGP Pioneer er ytterligere én måned forsinket, og vil være på plass 20. juli.Som følge av selskapet dermed mister produksjon i andre og tredje kvartal, blir guidingen kuttet.Det ventes multi-klient-bibliotek-investeringer på 160-170 millioner dollar i 2007, ned fra 175-185 millioner dollar.Det ventes en nettovekst i inntektene på 15-20 prosent, mot tidligere estimat på 20-25 prosent.