TGS-sjef om resultatvarselet og børsfallet

TGS Nopec fikk juling på Oslo Børs i går etter at selskapet slapp et negativt resultatvarsel.

Det er to skip under dokking som skaper problemer for seismikkselskapet.- De som har fulgt med en stund vet at disse skipene har vært kattepinen vår i hele vår. Geo Barents ble sterkt forsinket fra verftet, mens BGP Pioneer fortsatt er i tørrdokk i forbindelse med reparasjoner, sier finansdirektør Arne Helland i TGS Nopec til Finansavisen lørdag.Dette har gjort sitt til at TGS har måttet kutte guidingen for 2007 i estimert inntektsvekst.- Vi valgte å gi nærmere informasjon om dette fordi vi nå endelig kan kvantifisere konsekvensene av forsinkelsene, sier Arne Helland til avisen.- Meldingen fikk en heller kjølig mottakelse i aksjemarkedet. Hva tror du er årsaken til det?- Vi har kommet med en oppdatering der vi angir effektene av disse forsinkelsene. Vi kan ikke annet enn ta markeds reaksjoner til etterretning, sier Arne Helland.