Ti gangeren for Stordalen-makker

Jon Erik Brøndmo, Petter Stordalens nære samarbeidspartner, opplevde et knallår i 2006.

Scanpix / Scanpix

Nesten 128 millioner kroner stod igjen på bunnlinjen etter 2006 i Jon Erik Brøndmos private investeringsselskap Hønefoss Invest, noe som tilsvarer mer enn 10 ganger mer enn resultatet fra 2005, skriver Finansavisen.Resultatet kommer, ifølge årsberetningen, som følge av «en meget god utvikling i markedet for kortsiktig aksjetrading samt at selskapet har realisert en langsiktig aksjepost med god fortjeneste».Brøndmo understreker, ifølge Finansavisen, at han jobber tett med Petter Stordalen (bildet).- Jeg sitter med Stordalen på mange prosjekter, selv om jeg ikke har like mye penger som han.Han trekker frem investeringsprosjekter som elbil-produsenten Think, samt hotellsoftware-selskapet Cenium som særlig spennende selskap. Brødmo sitter som styreformann i Cenium.