Ting skjer i Sea Production

Styret i Sea Production ber ny storaksjonær komme med bud på selskapet.

Styret i Sea Production Ltd registrerer at fond kontrollert av Ashmore Investment Management Limited har blitt en større aksjonær i selskapet. Styret ser frem til samtaler med Ashmore de kommende dagene om intensjonene bak investeringen og deres planer for å sikre alle aksjonærene rettferdig behandling. Styret i Sea Production Ltd registrerer at fond kontrollert av Ashmore Investment Management Limited har blitt en større aksjonær i selskapet. Styret ser frem til samtaler med Ashmore de kommende dagene om intensjonene bak investeringen og deres planer for å sikre alle aksjonærene rettferdig behandling. Styret har i den forbindelse oppmuntret Ashmore til å komme med et bud på 100 prosent av aksjene i selskapet.- Vi mener det er konsolideringsmuligheter i bransjen og ser frem til å samarbeid med vår nye store aksjonær for å undersøke og fange fremtidige muligheter som vil gavne alle aksjonærer, sier styreformann Oscar Spieler i en melding.