- Toppen er nådd

Sten Jakobsson, ABBs Sverige-sjef mener at toppen på høykonjunkturen er nådd.

Næringsliv

Ifølge ABBs Severige-sjef Sten Jakobsson er toppen på høykonjunkturen nådd, skriver Di.se. Men Jakobsson regner ikke med noe ras med det første og tror på fortsatt gode tider en stund til.- Jeg er overbevist om at konjunkturen har nådd toppen. Det skjedde under vinteren og det er tydelig at farten i den økonomiske veksten har avtatt, sier Jakobsson, og fortsetter:- Industrikonjunkturen har nådd sin topp og vokser ikke like fort lenger. Farten dempes, men hvor rask avmatningen blir, tørr jeg ikke gjette.Selv om veksten i verdenskonjunkturen synker fremover tror ikke ABBs Sverige-sjef på noe umiddelbart ras, ikke minst takket være fortsatt god vekst fra Kina og India, skriver Di.se.

Nyheter
Næringsliv