Wenaas tjente "bare" en halv milliard

Wenaasgruppen, med Lars Wenaas i spissen, fikk et resultat på over en halv milliard kroner i fjor. Hittil i år har salgsgevinstene kommet opp i 600 millioner kroner.

Wenaasgruppen mer enn halverte overskuddet til 502,2 millioner kroner i fjor. Ifølge DN er Lars Wenaas er svært fornøyd med resultatet. Wenaasgruppen mer enn halverte overskuddet til 502,2 millioner kroner i fjor. Ifølge DN er Lars Wenaas er svært fornøyd med resultatet. - Det viktige for meg er at det er resultat av den ordinære driften i våre selskaper - vi hadde ingen vesentlige salg i fjor, slik vi hadde det året før. Det går faktisk bra både innenfor hotell, shipping og finans, sier han.- Jeg tror vi så langt i år har realisert gevinster på rundt 600 millioner. Det betyr at i år vil resultatet igjen passere en milliard kroner. Det ser ut som det skal gå greit, sier Wenaas.