- 2008 kan bli et "eventyr"

Golden Ocean-direktør Hermann Billung mener 2008 kan bli et eventyr for selskapet.

Næringsliv

Administrerende direktør Hermann Billung i Golden Ocean sier til TDN Finans at selskapet er svært optimistisk til markedsutsiktene fremover. Administrerende direktør Hermann Billung i Golden Ocean sier til TDN Finans at selskapet er svært optimistisk til markedsutsiktene fremover. - I år har markedet doblet seg i forhold til i fjor. FFAene priser midt på 90-tallet for cape og 50-tallet for panamax neste år. Det er litt lavere enn markedet er nå, men hvis det blir snittet for neste år blir det et eventyr, sier Billung.Det kan bli all time high i bulkmarkdet i fjerde kvartal i år og første kvartal neste år hvis Kina skulle bygge lager av jernmalm og øke kullimporten, mener han.Golden Ocean-aksjen stiger 1,3 prosent til 23,90 kroner.Billung er gjest under HegnarOnlineTVs økonominyheter i ettermiddag. Følg med fra klokken 16.05.

Nyheter
Børs