Aker Yards sitt store bomkjøp

- Vi er skuffet over hva vi har kjøpt, eller rettere sagt, hva som har blitt solgt til oss, sier konsernsjef Yrjö Julin i Aker Yards.

Næringsliv

Aker Yards kjøpte i fjor verftet Kleven Florø. Selskapet vurderer rettslige skritt mot selger etter det som karakteriseres som et bomkjøp. Aker Yards kjøpte i fjor verftet Kleven Florø. Selskapet vurderer rettslige skritt mot selger etter det som karakteriseres som et bomkjøp. - Drifts- og ledelsesnivået er ikke det vi ventet. Vi er skuffet over hva vi har kjøpt, eller rettere sagt, hva som har blitt solgt til oss, sa konsernsjef Yrjö Julin i Aker Yards ifølge dn.no på dagens presentasjon.- Situasjonen er den at man har en kjøp- og salgsavtale i forbindelse med oppkjøpet. Nå gjennomgår vi garantiklausulene i den. Vi vil ha en prosess mot selger, og dersom vi ikke kommer til enighet så vil vi naturligvis vurdere rettslige skritt, sier finansdirektør Leif Borge.Aker Yards-aksjen faller 6,7 prosent til 62,25 kroner i kjølvannet av dagens resultatfremleggelse.

Nyheter
Børs