Aksje stuper 24 prosent

- Det var en generelt skuffende rapport, sier analytiker i forbindelse med SeaBird. Markedet dømmer aksjen nord og ned.

Næringsliv

SeaBird Exploration-aksjen stuper 23,9 prosent til 27 kroner. I morges ble det klart at selskapet nedjusterer målet for 2007 og ser nå inntekter på 110-120 millioner dollar i 2007, samt en EBITDA på rundt 60 millioner dollar. SeaBird Exploration-aksjen stuper 23,9 prosent til 27 kroner. I morges ble det klart at selskapet nedjusterer målet for 2007 og ser nå inntekter på 110-120 millioner dollar i 2007, samt en EBITDA på rundt 60 millioner dollar. SeaBird skriver i rapporten for andre kvartal at utviklingen har blitt negativt påvirket av lav utnyttelse for "Geo Mariner", tørrdokking av "Northern Explorer", nedetid for "Hawk Explorer", samt forsinkelser i leveringene av nye fartøy.-Det var en generelt skuffende rapport, både guidingen og at de velger å ta ut et skip. Her blir det ytterligere kutt i estimatene, sier en analytiker til TDN Finans.Det er "Raven Explorer" som skal selges.

Nyheter
Børs