Bjørge får Gjøa-kontrakt

Bjørge har signert nye avtaler med Statoil og Aker Kværner Stord.

Næringsliv

Bjørge har signert to nye avtaler med Statoil og Aker Kværner Stord for levering av prosess og "utility"-pumper til den nye halvt nedsenkbare Gjøa-plattformen. Avtalene har en samlet verdi i overkant av 100 millioner kroner og utstyret skal leveres i 2008. Bjørge har signert to nye avtaler med Statoil og Aker Kværner Stord for levering av prosess og "utility"-pumper til den nye halvt nedsenkbare Gjøa-plattformen. Avtalene har en samlet verdi i overkant av 100 millioner kroner og utstyret skal leveres i 2008. - Dette er den andre og tredje kontrakten vi blir tildelt på Gjøa-prosjektet og befester vår posisjon som en viktig leverandør av roterende maskineri til norsk sokkel, uttaler konsernsjef Stig Feyling.

Nyheter
Børs