Bygget milliardindustri på rekordtid

Avtroppende konsernsjef i Bergen Yards, Magnus Stangeland, er god for 800 millioner kroner. På to år bygget han opp milliardindustrien i Bergen.

Scanpix / Scanpix
Næringsliv

Magnus Stangeland, avtroppende konsernsjef i Bergen Yards, har på to år snudd Bergen Yards-konsernet helt rundt, skriver Dagens Næringsliv. Stangeland har på to år bygget opp Bergen Yards til et milliardkonsern innen skipsbygging, marine service og offshore.Nå er Stangelands andel i selskapet på 52,8 prosent verd 590 millioner kroner.På DNs spørsmål om hva Stangeland er god for, svarer han følgende:- Jeg vil ikke si milliarden, men det nærmer seg. Vel 800 millioner kroner er nok mer riktig, men aksjekursene varierer jo. Jeg kan gjerne kjøpe meg en ny olabukse eller skifte bil nå og da, sier Stangeland.

Nyheter
Næringsliv