Dette er helt latterlig

I løpet av de neste dagene bør du ta turen innom Latter på Aker Brygge. Årets Standup-festival er endelig i gang.

Næringsliv

I går startet Standup-festivalen 2007 på Latter på Aker Brygge i Oslo. Frem til lørdag skal vi få servert humor på høyt plan fra landets fremste komikere. I løpet av de neste dagene vil du kunne underholdes av kjente navn som Dagfinn Lyngbø, Johan Golden, Otto Jespersen, Bye & Rønning, Thomas Giertsen, Alex Rosén og den mer ukjente, men fantastisk morsomme, Gustav Nilsen. I går startet Standup-festivalen 2007 på Latter på Aker Brygge i Oslo. Frem til lørdag skal vi få servert humor på høyt plan fra landets fremste komikere. I løpet av de neste dagene vil du kunne underholdes av kjente navn som Dagfinn Lyngbø, Johan Golden, Otto Jespersen, Bye & Rønning, Thomas Giertsen, Alex Rosén og den mer ukjente, men fantastisk morsomme, Gustav Nilsen. På åpningsshowet var det Ingrid Bjørnov, Carl Barron (Australia), Jon Schau, Dag Sørås og Stor Overraskelse som inntok scenen, mens Øyvind Loven var konferansier.Dag Sørås er et uskrevet blad, som sannsynligvis vil gå gode tider i møte som komiker. Nordlendingen scorer med god humor og en stor porsjon selvtillit. Øyvind Loven kunne med fordel kommet opp med litt nytt materiale. Det er ikke første gang vi hører han fortelle om sine julebordoppdrag og "hei-på-deg-på-hytten-vitser".Carl Barron hadde best kontakt med salen, og kom med meget gode betraktninger hva gjelder utlendingers syn på nordmenn. Første gang han kom til Norge og oppdaget den berømte snusleppen, trodde han at landet var befolket av en rekke menn og kvinner med samme sykdom - dette fårete fliret kombinert med den store snusleppen.Showet ble avsluttet med den "store overraskelsen" som var tre menn som kalte seg "Stor Overraskelse". Her var det improvisasjon og musikk som var den røde tråden. Det mest imponerende her var den menneskelige rytmeboksen "Droolian", som uten noen instrumenter var et helt orkester på egenhånd.Standup-festivalen 2007 ligger an til å bli en minnerik seanse. I løpet av de neste dagene arrangeres Stand Up - Late Night, Stand Up Stafett, Stand Up Landskamp, Nykommeraften, KomIdol, Stand Up Galla, Stand Up Komiske Leker og GONG!Show.

Nyheter
Næringsliv