Digitalkamera med touch-screen og bredformat

Sony slipper to nye modeller i Cybershot-familien basert på berøringsskjerm og bredformat.

Næringsliv

Sonys nye 8,1 megapiksel-kamera Cybershot T200 er blant annet utstyrt med ansiktsgjenkjennelse samt en 3-3,5 tommers LCD-basert berøringsskjerm i bredformat (16:9). Cybershot T-serien får to nye, funksjonsrike modeller som gjør det enda lettere å ta flotte bilder. Modellbenevelsene er T70 og T200.Kameraet leveres i sølv, svart og rødt, og bak det unike designet finner man 5x optisk zoom. T70 leveres i fargene sølv, svart, hvitt og rosa og skal ifølge produsenten være valget for den stilbevisste. T200 og T70 leveres med den nye Sony Cyber-shot 'Smile Shutter'-funksjonen hvor kameraet reagerer dersom noen i søkerfeltet smiler. Sony er først ute med en slik funksjon.Teknologien for ansiktsgjenkjennelse gjør det enklere å stille korrekt eksponering. Sammen med en forbedret autofokus skal brukerne være sikret skarpere portretter med naturlige farger selv i dårlig lys, med mye zoom, eller når motivet er i bevegelse, hevder Sony.Sony Cyber-shot T200 og T70 kompakte digitalkameraer vil være tilgjengelige fra begynnelsen av september 2007 til en veiledende pris på 2.990,- (T70) og 3.990,-(T200).

Nyheter
Teknologi