Eks Fesil-sjef må punge ut 1,6 mill.

Fesil krever 1,6 mill. kroner fra den korrupsjonstiltalte eks konserndirektøren Sigbjørn Brevik.

Næringsliv

Dette er penger Brevik i sin tid forærte Mo Idrettslag uten konsernstyrets vitende, skriver DN.Kravet fra selskapet ble reist tidligere i sommer, og blir nå en del av straffesaken som pågår rundt Brevik og fire andre.Hovedpunktene i straffesaken:

  • Brevik importerte en 12 meter lang kombinert bobil og hestehenger til 1,4 mill. i 2005. Ved hjelp av fiktive transaksjoner ble dette ført som leie av en brakkerigg og belastet Fesil Rana Metalls regnskaper.Brevik importerte en 12 meter lang kombinert bobil og hestehenger til 1,4 mill. i 2005. Ved hjelp av fiktive transaksjoner ble dette ført som leie av en brakkerigg og belastet Fesil Rana Metalls regnskaper.
  • I tillegg er Brevik tiltalt for å ha brukt Fesils penger på å ettergi lån og slette gjeld på 1,6 mill. til Mo Idrettslag.I tillegg er Brevik tiltalt for å ha brukt Fesils penger på å ettergi lån og slette gjeld på 1,6 mill. til Mo Idrettslag.

Nyheter
Næringsliv