Fantastisk Spetalen- og Blystad-gevinst

GGS-investorene Øystein Stray Spetalen og Arne Blystad kan få en gevinst på 300 millioner kroner bare to uker etter riggkjøpene. Men de takker trolig nei.

Scanpix / Scanpix
Næringsliv

For bare to uker skaffet Øystein Stray Spetalen og Arne Blystad GGS tre tender-rigger. Markedaktører sier til Finansavisen at budet på riggene skal være så høyt som 265-275 millioner dollar, noe som innebærer en gevinst på 50-60 millioner dollar tilsvarende mer enn 300 millioner kroner. For bare to uker skaffet Øystein Stray Spetalen og Arne Blystad GGS tre tender-rigger. Markedaktører sier til Finansavisen at budet på riggene skal være så høyt som 265-275 millioner dollar, noe som innebærer en gevinst på 50-60 millioner dollar tilsvarende mer enn 300 millioner kroner. - Det er klart det er fristende å selge riggene. Men da må de jo starte fra bunn av igjen. Hvor fristende er det?, spør en markedsaktør med kjennskap til rigg-eventyretDet skal være en malaysisk interessent som vil ha de tre tender-riggene.Rett etter børsslutt i går kom det en børsmelding fra GGS om et "bud med betydelig premie over kjøpspris" Ifølge Finansavisen er dette i realiteten "en indikasjon", der sannsynligheten for at det blir noen avtale er under 50 prosent.

Nyheter
Børs