Frontline innfrir

John Fredriksens tankrederi Frontline innfridde analytikernes forventninger i andre kvartal.

Næringsliv

Frontline Ltd. melder om et driftsresultat på 191 millioner dollar i andre kvartal i år, mot 143 millioner dollar i samme periode i fjor. Ifølge TDN Finans var det ventet et driftsresultat på 190 millioner dollar. Nettoresultatet beløp seg til 189 millioner dollar, sammenlignet med 69 millioner dollar i samme periode i fjor. Forventningen var på 148 millioner dollar. Frontline Ltd. melder om et driftsresultat på 191 millioner dollar i andre kvartal i år, mot 143 millioner dollar i samme periode i fjor. Ifølge TDN Finans var det ventet et driftsresultat på 190 millioner dollar. Nettoresultatet beløp seg til 189 millioner dollar, sammenlignet med 69 millioner dollar i samme periode i fjor. Forventningen var på 148 millioner dollar. Driftsinntektene var på 347 millioner dollar, marginalt opp fra 343 millioner kroner i fjor.Det annonseres et kvartalsutbytte på 1,50 dollar, mot ventet 1,46 dollar.Videre opplyses det at driftsresultatet vil bli betydelig svakere i tredje kvartal enn i andre.Her er hele rapporten.

Nyheter
Børs