John Fredriksen kjøper seg opp i reiselivsgigant

Skipsreder John Fredriksen har kjøpt seg opp i Star Tour-eieren. Motivet skal ikke være at han har tro på Syden-ferier.

Næringsliv

John Fredriksen har kjøpt seg opp i det tyske reise- og transportselskapet TUI, som blant annet opererer i Norge gjennom Star Tour. Fredriksens Geveran Trading sitter på over tre prosent av stemmene i det tyske selskapet, skriver DN. John Fredriksen har kjøpt seg opp i det tyske reise- og transportselskapet TUI, som blant annet opererer i Norge gjennom Star Tour. Fredriksens Geveran Trading sitter på over tre prosent av stemmene i det tyske selskapet, skriver DN. Ifølge Financial Times' Alphaville-side på nettet mener "vanligvis pålitelige markedskilder" å vite at oppkjøpet er motivert av at TUI kontrollerer Hapag-Lloyd, verdens femte største containerrederi. Flåten er på 140 containerskip.Fredriksen skal ha lyst å overta containerskipene.

Nyheter
Børs