Knalltall fra Golden Ocean

Golden Ocean Group slo analytikernes forventninger i 2. kvartal.

Næringsliv

Golden Ocean fikk et nettoresultat på 26 millioner dollar i andre kvartal 2007, mot 10 millioner dollar i samme kvartal året før. Det var på forhånd ventet et nettoresultat på 24 millioner dollar, ifølge estimater innhentet av SME Direkt for TDN Finans. Golden Ocean fikk et nettoresultat på 26 millioner dollar i andre kvartal 2007, mot 10 millioner dollar i samme kvartal året før. Det var på forhånd ventet et nettoresultat på 24 millioner dollar, ifølge estimater innhentet av SME Direkt for TDN Finans. Totale driftsinntekter var 125 millioner dollar (72) mens driftsresultatet ble 44 millioner dollar (15). Driftsresultat var ventet til 40 millioner dollar.Hele rapporten her.

Nyheter
Børs