Kritiserer Se og Hør-intervju

Prinsesse Märtha Louise har flere ganger vært misfornøyd med Se og Hør. Svigerforeldrene gir nå bladet et eksklusivt bryllupsintervju og får kritikk.

Næringsliv

Lørdag gifter Marianne Solberg Behn og Olav Bjørshol seg for andre gang. I Se og Hør stiller paret opp til eksklusivt intervju.- Dette viser at kongefamilien og familien Behn har et greit og kynisk forhold til mediene. De bruker pressen etter eget forgodtbefinnende, sier kommunikasjonsekspert Hans Geelmuyden til Aftenposten.Prinsesse Märtha Louise var den første i kongefamilien som klaget en sak inn til Pressens Faglige Utvalg da Se og Hør i fjor tok bilder av Maud Angelica da hun red.- Det er spesielt at ekteparet Behn gir et stort intervju til Se og Hør, sett i lys at deres barnebarn i fjor fikk medhold i Pressens Faglige Utvalg for Se og Hørs invadering av privatlivet. Jeg tror at offentligheten opplever den utvidede kongefamilies forhold til privat og offentlig som stadig mer uklart, sier statsviter Carl Erik Grimstad. (©NTB)

Nyheter
Næringsliv