Megler: - Større underskudd enn ventet

- Det var større underskudd enn ventet og selskapet skuffet også litt på topplinjen, sier megler i forbindeksen med Aker Yards. Aksjen faller.

Næringsliv

Aker Yards meldte i dag om et EBITDA-resultat på minus 153 millioner kroner i andre kvartal, mot ventet 15 millioner kroner. Selskapet kutter også guidingen for 2007. Aker Yards meldte i dag om et EBITDA-resultat på minus 153 millioner kroner i andre kvartal, mot ventet 15 millioner kroner. Selskapet kutter også guidingen for 2007. - Det var større underskudd enn ventet og selskapet skuffet også litt på topplinjen. Det har vært mye usikkerhet rundt Aker Yards, så selv om selskapet gjør det noe dårligere enn ventet tror jeg ikke det blir den store reaksjonen, det fjerner ellers litt usikkerhet fra selskapet, sier en megler til TDN Finans.Aker Yards-aksjen faller 4,9 prosent til 63,50 kroner.

Nyheter
Børs