Norgani presser opp romprisene

- Sammen med en god og stabil kontantstrøm gir det en interessant fremtid, både på kort og lang sikt, sier konsernsjef Eva Eriksson.

Næringsliv

Norgani Hotels mener det er rom for økte rompriser. Driftsmarginen ventes å kunne øke til 80 prosent i nærmeste fremtid. Norgani Hotels mener det er rom for økte rompriser. Driftsmarginen ventes å kunne øke til 80 prosent i nærmeste fremtid. -Vi ser rom for høyere rompriser. Vi ser økt aktivitet sammen med våre operatører. Sammen med en god og stabil kontantstrøm gir det en interessant fremtid, både på kort og lang sikt, sa konsernsjef Eva Eriksson på en presentasjon i dag, ifølge TDN Finans.Norgani Hotels har som mål å vokse videre, og Eriksson sier til TDN Finans at det vil være mulig å finansiere oppkjøp på ytterligere tre milliarder kroner.

Nyheter
Næringsliv