Oppkjøpsrykter rundt riggselskap

Det går rykter om at et indisk selskap vil kjøpe opp Petrojack for "dobbel" pris.

Næringsliv

Ifølge The Economic Times skal indiske Great Offshore skal være nær å overta Petrojack i en deal til 500 millioner dollar, noe som tilsvarer 2,96 milliarder kroner. Avisen skriver ifølge TDN Finans at en overtagelse ventes i løpet av noen uker. Ifølge The Economic Times skal indiske Great Offshore skal være nær å overta Petrojack i en deal til 500 millioner dollar, noe som tilsvarer 2,96 milliarder kroner. Avisen skriver ifølge TDN Finans at en overtagelse ventes i løpet av noen uker. Administrerende direktør Lars Moldestad i Petrojack sier til nyhetsbyrået at han ikke vil kommentere spekulasjonene.- Det har jeg ingen kommentar til. Det blir spekulert i så mange av disse jackupene at det har jeg ingen kommentar til, sier Moldestad.Petrojack ble fredag priset til 1,44 milliarder kroner på Oslo Børs.

Nyheter
Børs