Posten tar fram sparekniven

Stillingsstopp, strengere kontroll med overtid, mindre bruk av konsulenter og færre vikarer. Det blir realiteten når Posten nå tar fram sparekniven.

Næringsliv

Dette blir konsekvensen av dårlige økonomiske tall som blir lagt fram førstkommende mandag, skriver Nationen.Ifølge Postens internavis Postavisen er det allerede nå klart at kvartalsresultatet vil bli langt dårligere enn for samme periode i fjor. I fjorårets andre kvartal fikk Posten et resultat før skatt på 236 millioner kroner.- Vi kommer til å følge med Posten. Vi vil ikke ha en gjentakelse av problemene i vinter, sier Willy Jensen, direktør i Post- og teletilsynet.Han understreker at han kun kjenner saken gjennom artikkelen i Postavisen.- Det er helt sikkert kostnader i Posten som kan kuttes, men dette må ikke gå ut over posttilbudet til folk. Nå har vi endelig kommet opp til et tjenestenivå som er akseptabelt, og kuttene må definitivt ikke gå ut over det, sier Borghild Tenden (V), første nestleder i transport- og kommunikasjonskomiteen.

Nyheter
Næringsliv