Spetalen- og Blystad-kule i GGS

Øystein Stray Spetalen og Arne Blystad har tjent 200 millioner på to måneder.

Scanpix / Scanpix
Næringsliv

Siden Øystein Stray Spetalen og Arne Blystad gikk inn i GGS i begynnelsen av juli har de tjent nærmere 100 millioner kroner hver, skriver DN. Siden Øystein Stray Spetalen og Arne Blystad gikk inn i GGS i begynnelsen av juli har de tjent nærmere 100 millioner kroner hver, skriver DN. Spetalen og Blystad kunne innkassere over 14,5 millioner kroner hver i forbindelse med tirsdagens rettede emisjon i GGS.De heldige utvalgte til emisjonen fikk en gevinst på 19 prosent på én dag. Mens emisjonskursen var 1,70 kroner, var gårsdagens sluttnotering 2,02 kroner.I en børsmelding torsdag bekreftes det at Spetalens Ferncliff AS og relaterte parter er tildelt 44,1 millioner GGS-aksjer. Ny beholdning er 144,8 millioner aksjer.

Nyheter
Børs