Trådløs hjemmekino fra Sony

Sonys nye hjemmekinoanlegg er for deg som liker finish, svarte materialer og trådløse forbindelser. Dessuten er knappene usynlige.

Næringsliv

Sony er ute med et nytt hjemmekinoanlegg som visstnok skal spare deg for kabelkaboset som gjerne følger med slike anlegg. Produsenten har valgt å fokusere på design og rene linjer, og går for en kombinasjon av svarte, blanke overflater og usynlige knapper.Hjemmekinoanleget leverer såkalt virtuell surround-lyd via to høyttalere, og betjeningen av systemets funksjoner skjer ved berøring av systemet. Kontrollknappet lyser da opp og lar deg betjene systemet. Når du er ferdig, dempes lyset ned igjen og etterlater et stilrent og ukomplisert design.Eksempelvis behøver du kun å trykke play-knappen på DAV-X10-fjernkontrollen, og systemet er i gang; TVen skrur seg på og velger korrekt inngang. Trykk på av-knappen og hele anlegget skrur seg av - alt kun ved hjelp av et trykk.Alt dette lar seg gjøre via en HDMI-kabel dersom du kobler systemet sammen med en BRAVIA TV fra samme produsent. Denne koblingen sørger også for høy kvalitet på bildene gjennom oppskalering, hvilket gir et utmerket bilde fra en standard DVD-disk.Systemet støtter også tilkobling av Sonys egen WALKMAN, musikktelefoner, og bærbare musikkspillere/MP3-spillere. Sony DAV-X10 er tilgjengelig fra og med september, til en veiledende pris på 8.900 kroner.

Nyheter
Teknologi