Awilco får 310 millioner

Awilco Offshore forlenger kontrakt med ConocoPhillips. Kontraktsverdien er 310 millioner kroner.

Næringsliv

Awilco Offshore (AWO) og ConocoPhillips har inngått en avtale om ett års forlengelse av kontrakten for boligriggen Port Rigmar på Ekofisk -feltet. Forlengelsen gjelder fra 1. oktober 2008 til 1. oktober 2009. Kontraktsverdien er på rundt 55 millioner dollar. Det tilsvarer 310 millioner kroner. Awilco Offshore (AWO) og ConocoPhillips har inngått en avtale om ett års forlengelse av kontrakten for boligriggen Port Rigmar på Ekofisk -feltet. Forlengelsen gjelder fra 1. oktober 2008 til 1. oktober 2009. Kontraktsverdien er på rundt 55 millioner dollar. Det tilsvarer 310 millioner kroner. Port Rigmar er for øyeblikket i dokk i Nederland. Det er ventet at riggen vil returnere til Ekofisk-feltet tidlig i oktober.

Nyheter
Børs