Sony slipper to nye serier med digitale mediespillere på markedet under navnet A-serie (NWZ-A810 og NWZ-S610). Begge seriene støtter åpen plattform som inkluderer Windows Media-teknologi, noe som gir forbrukeren flere valgmuligheter for nedlasting, kontroll og styring av musikk-, video- og foto-samlinger.Begge produktserier støtter formatene Microsoft Windows Media Audio (WMA), AAC, MP3, JPEG, AVC (H.264/AVC) Baseline Profile og MPEG-4 video kodeks. Spillerne blir også levert med Windows Media Player 11 samt et enkelt brukergrensesnitt. Skjermen måler 320x240 piksler.Batterikapasiteten på mediespillerne oppgis til opptil åtte timer med videoavspilling for A810-serien og ni og en halv time for S610-serien. Når det gjelder avspilling av musikk har begge spillerne kapasitet på opptil 33 timer.Produktene blir lansert i Norge med to ulike størrelser (2GB og 4GB) og i fem ulike farger (rød, sølv, sort, hvit og rosa). Walkman A- og S-serie blir tilgjengelig i norske butikker fra oktober 2007. Rimeligste spiller starter på 950 kroner (S615 med 2Gb) til dyreste til 1350 kroner (A816 med 4Gb).