- Markedet har vært med oss

Austevoll Seafood-sjef Arne Møgster er godt fornøyd med første halvdel av 2007. - Markedet har vært med oss, sier han til HegnarOnline.

Næringsliv

Administrerende direktør Arne Møgster i Austevoll Seafood er fornøyd med første halvdel av 2007.- Det har vært veldig bra. Vi har oppnådd marginene vi skulle oppnå, og markedet har vært med oss, sier Møgster til HegnarOnline. Han er en av flere som i dag deltok på DnB Nor Markets' årlige sjømatseminar på Aker Brygge.Austevoll Seafood opererer i tre land;, Norge, Chile og Peru. Selskapet opererer innenfor forskjellige segment, der hovedsegmentet er fiskemel og fiskeolje. Store deler av produksjonen går også direkte på konsum som frosne produkter og hermetiserte fiskeprodukter.- I tillegg er vi blant vi blant de største aktørene i verden på høykonsentrat Omega3-produktet. Markedet er generelt sett godt for alle segmentene, sier Møgster.På spørsmål om hva som er selskapets hovedutfordring, svarer han følgende:- Vår strategi går på å skape høyest mulig verdi ut av de råstoffene vi har tilgjengelig i alle tre land vi opererer i, og det er klart at det er en utfordring i seg selv.Møgster syntes det er positivt å delta på seminarer som dette.- Det er veldig interessant, både for oss, for å presentere det markedet vi opererer i, og det er interessant å høre status i de andre selskapene. Jeg syntes det er veldig positivt, avslutter han.

Nyheter
Næringsliv