Tidligere i dag kom det frem at f inansmannen Øystein Stray Spetalen etter at avisen skrev at han var innblandet i et slagsmål på et utested.Ifølge e24 skriver Spetalen følgende i PFU-klagen:"Vi fulgte hovmesteren på vei mot det reserverte bordet og passerte samtidig bordet til de ovennevnte. Jeg gikk bort til Eidem og kom med en kommentar knyttet til en tidligere hendelse. Jeg reiste pekefingeren mot Eidem og veltet i den forbindelse et glass på det lille bordet. Glasset falt i bakken. Det var på ingen måte snakk om slag, glass i luften, en kvinne som begynte å blø, samt de andre påstandene som Dagbladet omtaler."Videre skriver Spetalen:"Det var det hele. Ingen dramatikk og overhodet intet tilsnakk fra personalet. Det hele var over på meget kort tid. Da Dagbladet sent på kvelden den påfølgende dagen ringte meg og fremstilte sine påstander, måtte jeg svare som sant er at den episoden som Dagbladet ville formidle, var meg helt ukjent"Spetalen beskylder, ifølge e24, fotballrådgiver Christian Eidem for å stå bak oppslaget om bråket på utestedet. Han mener Eidem har god kontakt inn i Dagbladets sportsredaksjon og at han har utnyttet det.