T-Mobile får iPhone i Tyskland

Dette bekrefter da flere rykter som har sirkulert på nettet i lang tid. Men iPhone vil mangle noe vesentlig i Tyskland også.

Næringsliv

I en fersk pressemelding på Apple sine nettsider viser det seg at T-Mobile blir eneste operatør til iPhone i Tyskland. Dette bekrefter da flere rykter som har sirkulert på nettet i lang tid.Tyskland vil få iPhone samtidig som Storbritannia, altså den 9. november. Telefonen er den eksakt samme som i Storbritannia, altså ikke noe 3G her heller, men med iTunes WiFi Music Store. Prisen vil ligge på 399 Euro (litt over 3000 kr).Videre er Apple er veldig hemmelighetsfulle når det gjelder andre operatører og land de kommer til å lansere telefonen i, og når de eventuelt gjør det, men det vil være rart hvis de ikke vil prøve å selge telefonen i så mange land som mulig.Populariteten og etterspørselen på telefonen overgår alt annet vi har sett på mange år; de hadde jo som kjent solgt 1 million telefoner etter bare 74 dager."We're thrilled to be partnering with T-Mobile to bring the iPhone to Germany," sa Steve Jobs i pressemeldingen.Resten av pressemeldingen her.Kilder: Apple.com, ITavisen.no

Nyheter
Teknologi