Handelsbanken Capital Markets mener Orkla-askjen er underpriset med 30 prosent.Bankens analytikere mener resultatene for tredje kvartal blir påvirket av sammenslåingen av Sapa og Alcoa som vil kunne skape det ledende selskapet innen aluminiumsprofiler på global basis.Orkla har advart mot at marginene for Sapa og Alcoa vil bli sesongsmessig lave etter at etterspørselen har vært lav i Sør-Europa og USA. Men Handelsbanken mener samtidig det ligger et potensial i effekten av sammenslåingen når integreringsprosessen etter hvert blir gjennomført.De mener derfor aksjen er underpriset med 30 prosent og setter kursmål på 130. Justert for porteføljen og eierandelen på 39 prosent i REC anslår de P/E til 7,6x basert på 2007 estimatene.Aksjen handles onsdag for 94,90 per aksje, opp 2.04 prosent så langt i dag.