Validus Konsernet og Celina Midelfarts investeringsselskap Midelfart Capital AS har etablert et felles selskap, VAMI AS, som satser i det profesjonelle markedet for hår og hudpleie. VAMI har kjøpt 50,13 prosent av aksjene i frisørkjeden Adam og Eva, og samtlige aksjer i CM - Gruppen.- Validus er en drømmepartner med bred og god kompetanse på kjededrift, logistikk og forretningsutvikling, sier Celina Midelfart i en kommentar ifølge na24.no.CM - Gruppen er en leverandør av internasjonalt ledende hudpleieserier, hudpleiebehandlinger, kurs og utstyr til skjønnhetssalonger og dag - SPA. VAMI vurderer CM - Gruppen som en faglig sterk og profesjonell leverandør, med en rekke spennende og attraktive agenturer med betydelig urealisert potensial, heter det i en pressemelding.Midelfart Capital AS er et investeringsselskap som eies 100 prosent av Celina Midelfart privat. Midelfart Capital eier blant annet 33,3 prosent av Midelfart Holding, som igjen eier 26 prosent av aksjene i det børsnoterte selskapet Midelfart Sonesson AB, som ble etablert gjennom salget av Midelfart AS til Wilh. Sonesson i desember 06.