Ingen avhørt etter voldtekt og voldtektsforsøk i Oslo

En mann er pågrepet, mistenkt for å ha voldtatt en kvinne i en leilighet på Grønland i Oslo natt til søndag. Samme natt skal en taxisjåfør ha forsøkt å voldta en kvinne på Frogner.

Næringsliv
Politiet ble varslet om voldtekten på Grønland i 1-tiden. En 28 år gammel mann som eier leiligheten der voldtekten fant sted, er pågrepet. Leiligheten ble sperret av og teknikere jobbet på stedet. Det var også flere andre personer til stede i leiligheten da overgrepet skal ha skjedd, sier vaktleder Jostein Plassen ved Krimvakta i Oslo politidistrikt til NTB.Ressursmangel gjorde at ingen personer avhørt i saken i løpet av søndagen.- Vi har ikke jobbet med saken, men skal snakke med dem på mandag, sier Plassen.I 1.30-tiden natt til søndag fikk politiet melding om et voldtektsforsøk i en leilighet på Frogner. En person skal ha forsøkt å trenge seg inn i leiligheten, trolig en taxisjåfør. Gjerningsmannen i denne saken var fortsatt ikke pågrepet sent søndag ettermiddag.Ifølge Plassen har politiet svært få opplysninger i saken.(©NTB)Foto: Scanpix