Markedsverdien på de nyfusjonerte seismikkselskapene TGS Nopec og Wavefield har rast med rundt én milliard dollar etter det uventede resultatvarselet fra TGS. Markedsverdien på de nyfusjonerte seismikkselskapene TGS Nopec og Wavefield har rast med rundt én milliard dollar etter det uventede resultatvarselet fra TGS. - Vi er selvfølgelig skuffet når investeringene går dårlig, sier Ottar Haugerud, Orkla-forvalter og storaksjonær i Wavefield, til DN.Men vi har ingen kultur for å være sinte i Orkla, presiserer Haugerud.Ifølge avisen er spesielt London-baserte aksjonærer sinte etter resultatvarselet.Analytiker John A. Olaisen i Carnegie forstår at aksjonærene er sinte. Han er imidlertid ikke bekymret for at fusjonsplanen vil bli spolert.- Jeg tror kursfallet til TGS er en kjempestor overreaksjon. Jeg tror ikke fusjonen blir kansellert. Da blir jeg ekstremt overrasket. De trenger hverandre, sier Olaisen.