På et allmøte i formiddag informerte Kanal 24-sjef Jan Erik Pedersen de ansatte i Kanal 24 om at han trekker seg når kanalens skjebne er klarlagt, melder NA24 Propaganda.- Jeg informerte Kåre Valebrokk i mars om at jeg ikke burde inngå i fremtidsplanene til kanalen. Kåre ba meg bli, og det har også Alf Hildrum gjort. Det jeg har informert de ansatte om er at jeg blir i den tiden det tar å finne en permanent løsning. Jeg skal på jobb på mandag og selge for Kanal 24, sier Pedersen.TV2s informasjonsdirektør Rune Indrøy sier ifølge nettstedet at en permanent løsning ennå ikke er klar.- Kanal 24 er en av flere saker som vi arbeider intenst med i disse dager. Vi prøver å sove minst mulig for å få arbeidet mest mulig. Det er mulig jeg gjentar meg selv, men nei det er ikke avklart hva som blir utfallet med hensyn til Kanal 24, sier han.