Etter en verdistigning på 1.400 prosent på 18 måneder prises Golden Ocean høyere enn stålverdiene, skriver Finansavisen.Analysesjef Stig Myrseth i Orion Securities lar seg ikke friste, og anbefaler hold.- Golden Ocean er langt på vei et spill på Kina, sier han.- Med oppdaterte TC-rater og skipsverdier samt et visst fradrag for lange fraktavtaler inngått til rater godt under dagens nivå ender vi opp med en verdijustert egenkapital på 40,50 kroner pr. aksje. Vi ser ingen grunn til at Golden Ocean skal handles med en premie i forhold til synlige verdier, og dette taler for at aksjen er priset nokså riktig eller litt i overkant, fortsetter Myrseth ifølge avisen.En inntreden i Golden Ocean må ifølge Myrseth derfor baseres på forventninger om videre vekst i rater og skipsverdier.- Men å vedde på det, er for spekulativt til at vi lar oss friste, avslutter han ifølge Finansavisen.