De siste kvartalene har salgskurven til HPs pc-divisjon blitt brattere og brattere, skriver Finansavisen. I andre kvartal solgte HP tett oppunder 50.000 bærbare pc-er. Totalsalget landet på snaue 79.000 enheter. I tredje kvartal pulveriserte selskapet tidligere rekorder med snaue 107.000 bærbare og et totalsalg på 145.000 pc-er.- Det var først da vi begynte å telle opp at vi skjønte hvor bra kvartalet hadde gått, sier markedssjef for PC-divisjonen i HP Amund Hamre, ifølge Finansavisen.Ifølge divisjonsdirektør, Arild Westbye, er det ikke snakk om store enkeltleveranser som trekker opp.- Dette er i stor grad løpende forretning. Både partnerkanalen, forhandlerleddet og direktebutikken har gjort et kanonkvartal, sier han.Sammenlignet med tilsvarende kvartal i fjor, er veksten, ifølge Finansavisen, på hele 88 prosent. For bærbare PC-er isolert sett, er veksten på 120 prosent.