Trolig ikke smittsom hjernehinnebetennelse

Soldaten som har fått påvist hjernehinnebetennelse ved Universitetssykehuset i Tromsø er på bedringens vei. Han har trolig ikke fått den smittsomme varianten av sykdommen.

Næringsliv
- Vi har ingen funn som tyder på at dette er smittsom hjernehinnebetennelse. Men vi tar flere prøver nå, som vi får svar på om noen dager. Soldaten holdes isolert inntil videre, sier informasjonssjef Tor Øydvin ved sykehuset til Nordlys.Soldaten tilhører Sambandsbataljonen i Heggelia leir i Bardufoss, og ble sendt til sykehuset lørdag. Ifølge Øydvin er mannen på bedringens vei.Soldatene på samme kaserne har fått tilbud om legesjekk. Det ble også innført rutinemessige tiltak, som avstenging av fellesarealer, bruk av engangsbestikk i messa og redusert trafikk inn og ut av leiren i Heggelia og Rusta.(©NTB)