Nettsidene sammenforbarn.no og tvaksjonen.no falt ut cirka klokka 15.40 og var nede i om lag 20 minutter, men uten at det var veldig dramatisk for innsamlingen, sier informasjonsleder i TV-aksjonen Sammen for barn, Kristian Sarastuen, til NTB.- Grunnen til at vi datt ned skyldes vel skikkelig pågang og det er jo kjempehyggelig. Dette er dessuten ingen krise. Nettauksjonen kjøres på qxl.no, mens kunstauksjonen går via blomqvist.no, så dette ødelegger ikke for innsamlingen, sier Sarastuen.Sarastuen mente søndag ettermiddag at innsamlingen gikk svært godt, uten at han ville antyde noe sluttresultat.- Bøssebærerne som har vært med mange ganger tidligere, sier det har vært større trykk i år enn de kan huske fra tidligere, sier Sarastuen fornøyd.At næringslivet allerede tre dager før TV-aksjonen startet hadde bidratt med mer enn i 2006, er også et tegn på at innsamlingen går bra.(©NTB)