Asia kan vente seg økonomisk nedtur i tiden fremover, ifølge DN idag. Steder som Singapore, Sør-Korea, Taiwan og Malaysia er svært avhengige av sine eksportmarkeder, og vil oppleve en svakere vekstutvikling fremover som følge av svingningene i den internasjonale økonomien. Satsing på nye vekstbransjer, inkludert bioteknologi og farmasi, har ifølge avisen ennå ikke gitt ønskede resultater.- Vi vil helt sikkert se en svakere utvikling i eksporten de neste kvartalene. Dette er dårlige nyheter for de elektronikkavhengige økonomiene i Asia. Det betyr svakere vekst for Singapore og resten av Asia, sier Kit Wei Zheng hos Citigroup ifølge avisen.I går kunne Singapore presentere veksttall som viste et fall på 3,2 prosent i verdiskapningen i siste kvartal i fjor. Sterk vekst de foregående kvartalene sørget imidlertid for at årstallene viste en vekst på 7,5 prosent, ifølge avisen. De asiatiske landene forsøker å skape innenlandsk vekst for på den måten å kunne stå i mot urolighetene og det som ser ut til å være mørkere utsikter for den amerikanske økonomien.